Název | Množství a jednotka |
---|---|
kančí maso | 800 - 1000 g |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 2 ks |
malý celer | 1 ks |
cibule | 1 ks |
červené víno | 200 ml |
silný hovězí vývar | cca 500 ml |
citron | 4 plátky |
jalovec | 10 ks |
nové koření | 10 ks |
pepř celý | 10 ks |
tymián | 2 lžičky |
šípková zavařenina | 4 lžíce |
bobkový list | 5 ks |
máslo | 100 g (i více) |
ocet | 2 lžíce |
cukr třtinový | 1/2 lžičky |
sůl | |
pepř | |
olej |
Postup: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě doměkka. Vychladlé brambory oloupeme,... zobrazit recept
Postup: Kančí maso - plecko, kýtu nebo hřbet očistíme, odblaníme, ostrým nožem uděláme... zobrazit recept
Postup: Nejprve si upečeme piškot - 4 žloutky šleháme elektrickým šlehačem, postupně... zobrazit recept
Postup: Kolínka a nožičky omyjeme a pečlivě odstraníme případné štětiny - buďto je... zobrazit recept
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo. Plátky hovězího masa naklepeme - můžeme použít... zobrazit recept
Guma guar, karubin, karagenan, lecitin... co si pod tím máme představit? Tak si těm "éčkům" z testovaných nanuků podíváme na zoubek. Jaká jsou éčka v testovaných nanucích: Téměř u všech "éček" v testovaných výrobcích se jedná... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...